VTC2022-Fall in London & Beijing			VTC2022-Fall - Imperial College London / Tsinghua University Beijing										
Day 1: Monday, September 26, 2022 - Tutorials and Workshops													
8:00 – 17:30 Hrs. VTC Registration			Note: On number of seats- T=Theater; C=Classroom; U-Shape; Sq = Square										
Rooms			Meetng Room 06	Meetng Room 07									
			2nd Floor	2nd Floor									
Tutorial Sessions and Workshops													
<u>9:00</u>	<u>10:30</u>	(90 min)	Tutorial 4	Tutorial 12									
10:30	11:00	30 min	Refreshments, Coffee break, and Exhibits -Meeting Room Front Hall, 2nd Floor										
<u>11:00</u>	<u>12:30</u>	(90 min)	Tutorial 4	Tutorial 12									
12:30	14:00	90 min	Lunch in the Buffet Resturant in 1st Floor										
<u>14:00</u>	<u>15:30</u>	(90 min)	Workshop 8	Workshop 10									
15:30	16:00	30min	Refreshments, Coffee break, and Exhibits -Meeting Room Front Hall, 2nd Floor										
<u>16:00</u>	<u>17:30</u>	90min	Workshop 8	Workshop 10									
18:00	20:00	(120 min)	VTC Welcome Reception - Buffet Resturant in 1st Floor - (Dinner on your own)										

Refreshments, Coffee break, and Exhibits -Meeting Room Front Hall, 2nd Floor									
Communications Communications Communications Communications Lunch in Buffet Resturant in 1st Floor									
Refreshments, Coffee break, and Exhibits - Meeting Room Front Hall, 2nd Floor									

15:30	16:00	30 Min	Opening Welcome Plenary Session in Meeting Room 12 General Chairman, TPCs, and VTS President										
16:00	16:45	45 Min		Plenary Presentation #1 -									
16:45	17:30	45 Min	Plenary Presentation #2 -										
18:30	22:00			Dinner Banquet - Xinyuan Hall in 1st Floor									
Day 3: Wednesday		2022 - Keynotes/Panels - Tech Meetings -											
		s Luncheon	<u> </u>				<u></u> !						
8:00 – 17:30 Hrs. VTC Registration			Note: On number of seats- T=Theater; C=Classroom; U-Shape; Sq = Square										
	R	Cooms	Meetng Room 06	Meetng Room 07	Meetng Room 16	Meetng Room 01	Meetng Room 08						
			2nd Floor	2nd Floor	2nd Floor	2nd Floor	2nd Floor						
Plenary, Technical Sessions, Posters and Workshops													
8:30	10:00	90 minutes	Security	Propagation I	Quality of Service	Radio Access	Recent Results II						
10:00	10:30	30 minutes	Refreshments, Coffee break, and Exhibits - Meeting Room Front Hall, 2nd Floor										
10:30	12:00	90minutes	Transmission and Reception II	Semantic Communications	Sensor Networks	UAVs / IoV	Techniques in						
12:00pm	14:00	90 minutes	Lunch in Buffet Resturant in 1st Floor										
14:00	15:30	90 minutes	Industrial Session	Networks I	Wireless Networks								
15:30	16:00	30 minutes	Refreshments, Coffee break, and Exhibits - Meeting Room Front Hall, 2nd Floor										
16:00	16:45	45 minutes	Plenary Presentation #3 -										
16:45	17:30	45 minutes	Plenary Presentation #4 - Meeting Room 06/07/16										